Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2007

Ο Γυόργως απο το Ναφπλυο δίνει 0 ευρώ

angelina.jpg


Λοιπόν παρακολουθησα και γω οπως πολλοί τον τηλεμαραθώνιο και δε μπορώ να καταλάβω πως τόσα κανάλια φτιάξαν αυτό το πράγμα.


Εχω μερικές απορίες


- Τι εθνικότητας ήταν αυτοί που περνουσαν τις προσφορές σε κείμενο στο κάτω μέρος της Οθόνης; Το Νάφπλυο ήταν απο τα καλύτερα μου, αν και διάφορα άλλα μαργαριτάρια που τώρα δε θυμάμαι προσέφεραν αντίστοιχο γέλιο.


- Τα ποσά αυτά που έπαιρνε ο καθένας και έλεγε οτι δίνει, δεσμεύεται με κάποιον τρόπο οτι θα τα δώσει; Γιατι αν κατάλαβα καλά απο αυτα που άκουσα απλα πέρναμε τηλέφωνο και λέγαμε “ειμαι ο γιάννης απο το νάφπλυο και θέλω να δώσω 100 ευρώ” και οι τηλεφωνητές του έλεγαν πως θα τα καταθέσει, και σημείωναν “γιάννης απο ναύπλιο 100 ευρώ”.


- Απο κάτω γιατί πέρναγαν και όσοι δεν εδιναν τίποτα; Πόσες φορές εσείς μετρήσατε προσφορές ύψους 0 ευρώ να περνάνε απο κάτω;


- Τελικά ο απλός κόσμος πόσα έδωσε και πόσα τηλέφωνα πήρε; Γιατι καλά τα 11,000,000 αλλά αν αναλογιστούμε οτι τα μισά τα έδωσε η Κλέλια Χατζηιωάννου (με το καταπληκτικό… “πόσα έχετε μαζέψει; Οκ δίνω και γω άλλα τόσα”) και κάμποσα άλλα μεγάλα ποσά διάφοροι άλλοι καλό θα ήταν να μάθουμε πόσα έδωσε ο πραγματικός κόσμος. Κατα πόσο δηλαδή ο κόσμος συμμετείχε σε αυτόν τον διακαναλικό τηλεμαραθώνιο.


- Τα κανάλια γιατί δεν συμμετείχαν και αυτά; Αν είχαν με το καλημέρα σας πει όλα τα κανάλια “δίνουμε απο 1,000,000 ευρώ” τότε το ποσό οταν θα έπερνε η Κλέλια θα ήταν 11,000,000 οπότε και με τον τρόπο της θα το έκανε 22,000,000. Κρίμα χαμένη ευκαιρία.


Και κατι άσχετο για το τέλος, η Νανα Μούσχουρη τι γλώσσα μιλάει;