Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2007

Οι Bloggers μαγειρεύουν #1 : Υγρό κεικ σοκολάτας

image


Οπως ίσως έχετε καταλάβει προσπαθώ λίγο να βάλω σε μια τάξη το blog μου. Καθώς οι επισκέψεις έχουν αυξηθεί (το www.internetakias.gr που πήρα έχει βοηθήσει σε αυτό) νομίζω οτι θα πρέπει να έχει μια καλύτερη δομή το blog μου.


Στα πλαίσια αυτά κάποια posts μου θα ανήκουν σε μια “σειρά”. Ηδη έχω ξεκινήσει τη μηχανή του χρόνου που μου αρέσει πολύ (ελπίζω και σε εσάς). Σήμερα λοιπόν και μετά απο διάφορα posts με ωραίες συνταγές (τελευταία είδα ενα λαχταριστό :) κοτόπουλο στον τιτάνα ) ξεκινάω το “Οι bloggers μαγειρεύουν” όπου ανα κατηγορία θα βρίσκω συνταγές που έχουν δημοσιευθεί στα blogs.


Πρώτη κατηγορία τα.. υγρά κέικ σοκολάτας. 10 ενδιαφέρουσες συνταγές για απο τους bloggers για όλους εμάς


1. Moist Chocolate cake Η Πρεσβεία της Μαλαισίας στην Ελβετία καλεί την pusiva να τους φτιάξει κέικ και αυτή μοιράζεται την συνταγή μαζί μας. Στη φώτο είναι σαν Scotch Brite αλλά νομίζω οτι ο κος Πρέσβης ξέρει τι επιλέγει.


2. Steamed moist chocolate cake αρκετά ψαγμένος ο “lazy chef” μας δίνει μια συνταγή για υγρό κεικ σοκολάτας στον ατμό (θέλει ατμομάγειρα όπως και κάποια άλλα) Αν κρίνω απο τα comments η συνταγή είναι θεσπέσια :)


3. Nescafe chocolate moist cake Ο blogger αυτός μαγειρεύει υγρά κεκάκια σοκολάτας με nescafe. πολύ ενδιαφέρον ακούγεται αν και οι φωτογραφίες με ξενέρωσαν (δε μου αρέσουν αυτά τα χρωματιστά απο πάνω)


4. Extra moist chocolate cake Δε χρειάζεται να σας πω κάτι, απλά δείτε τη φώτο και μόλις το φτιάξετε στείλτε μου ενα κομματάκι :(


5. Moist eggless chocolate cake Υγρό κεικ σοκολάτας χωρίς όμως αυγά. Ο Smerky μάλλον προσέχει τη χοληστερίνη του και το κάνει πετυχημένα αν κρίνω απο την φωτογραφία :)


6. Moist chocolate cake by Dr Ezura Αυτό τώρα φαίνεται σαν Αρτος της εκκλησίας. Σίγουρα θα πήγαινα πιο συχνά αν ήταν :) Εμφανισιακά δεν είναι ελκυστικό αλλά για να το βάζει ο Dr στο blog του δε νομίζω να είναι αηδία.


7. Light Moist Mocha Chocolate cake Για απόλαυση με λιγότερες τύψεις, ένα light υγρό κείκ σοκολάτας με Μόκα.


8. Moist Chocolate Cake by Amy Mustafa Η Amy μας αποκαλύπτει τι κεικ έφτιαξε μια Δευτέρα του Αυγούστου που τραπέζωσε τα ξαδέρφια του συζύγου της (μαζί με τη θεία του :P) και δυο άλλους φίλους τους. Αφου δεν ακούσαμε κάτι για ομαδική δηλητηρίαση σημαίνει οτι το - κατα τα άλλα όχι και τόσο εμφανίσιμο κεικ - μάλλον τρώγεται :) (Αν το δείτε πάντως στη φωτο του ταψιού ειναι σαν τετραγωνοκουραδιτσα του μπομπ σφουγγαράκι)


9. Moist Phillipino chocolate cake Μην βλέπετε το Phillipino και στραβομουτσουνιάζετε, φαίνεται να είναι απο τα καλύτερα της δεκάδας! Μπράβο στον Dr ve Through!


10. Light & Moist Chocolate Cake with Chocolate Glaze και light, και moist και με γλάσο σοκολάτας. Και η Isa η Blogger φαίνεται πολύ χαρούμενη στη φώτο οπότε θα την εμπιστευτούμε, ε;


Ποιο σας φαίνεται καλύτερο; Εγω νομίζω το νο 9. Αν φτιάξετε κάποιο βάλτε comment με εντυπώσεις!